post

Nederlands Watermuseum steunt Water en Leven

Het Nederlands Watermuseum is blij met een initiatief als Water en Leven. Schoon en kwalitatief zuiver drinkwater is letterlijk van levensbelang. Het Nederlands Watermuseum is derhalve zeer verheugd met een bedrijf als Water en Leven. Door het afnemen van de LifeStraw® producten wordt andere bedrijven de mogelijkheid geboden om op een nieuwe manier sociaal te ondernemen. Immers zal voor ieder verkocht LifeStraw® product één kind in Kenia een jaar lang voorzien worden van schoon drinkwater op school.

Nederland is een land van water. Echter moeten wij met onze dijken vaak vechten tégen water, terwijl er vele mensen in andere delen van de wereld moeten vechten vóór water. Zie hier de enorme tegenstellingen met betrekking tot water.

Schoon water dat veilig gedronken kan worden is niet vanzelfsprekend! Aan die bewustwording willen we als Nederlands Watermuseum graag een steentje bijdragen. Vandaar dat we supporter zijn van Water en Leven. Er is immers geen leven zonder water…

We nodigen u van harte uit om ook eens een kijkje te komen nemen in het Nederlands Watermuseum om een nog betere bewustwording van de noodzaak van water aan den lijve te ondervinden.

Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28
6814CL Arnhem

Jos van den Mosselaar

Jos van den Mosselaar – directeur Nederlands Watermuseum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *