post

Volg de Liters…

Vestergaard (de producent van de LifeStraw® producten) zorgt er voor dat voor ieder verkocht product 1 schoolkind een jaar lang voorzien wordt van schoon drinkwater.

Dus waar u de LifeStraw® waterfilter ook koopt, u weet dat er een deel van het geld sowieso gebruikt wordt om schoolkinderen in Kenia te voorzien van zuiver water. Het programma dat voor dit doel is opgezet is “Volg de liters”.

Op de volg de liters website kunt u zien hoeveel kinderen dankzij de verkochte waterfilters voorzien zijn van schoon drinkwater. Zoals u kunt zien, zijn er tot nu toe 125.000 kinderen in 300 scholen aan schoon drinkwater geholpen door het plaatsen van een LifeStraw® Community.

LifeStraw Community uitgedeeld op scholen

Ole en Nicolaj van WaterNlife op een school in Kenia

Wij willen u oprecht bedanken voor uw bijdrage aan dit succes en we hopen in de toekomst nog veel meer kinderen te helpen door middel van het “Volg de Liters” programma.

Ole en Nicolaj, van onze Deense partnerorganisatie WaterNLife, zijn in Kenia geweest om met eigen ogen te zien hoe, namens het “Volg de Liters” programma, LifeStraw® Community filters bij scholen in gebruik werden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *